Online marketing

Több területen is képesek vagyunk képviselni céged a még hatékonyabb online marketing érdekében, hiszen fontos szempont, hogy kialakítsunk legalább 3 értékesítési csatornát, amelyen a vevőid, ügyfeleid futószalagon érkeznek hozzád.

Közösségi média

Egy vállalkozás közösségi oldalakon való feltüntetése nem tűnik nagy feladatnak. Ma már mindenki Facebookozik. De ahhoz, hogy valóban minőségi megjelenése legyen vállalkozásodnak, ettől többre lesz szükség.

Google Ads

A Google, a legnagyobb fegyver, a "Google a barátod" mondás számodra, vállalkozó ként hatványozottan igaz. Közel 3%-os konverzió (eredmény) amely az online világban igencsak bíztató.

Hírlevél

Egy csatorna, melyen személyesebbé teheted ügyfeleiddel való kapcsolatod, úgy hogy mégsem kell egyesével postagalambot küldened számukra. Csak egy jól szervezett algoritmus kell hozzá.

Találd meg a megfelelő ajánlatot

Minden ügyfelünk egyedi, ezért mások az igényeik és elvárásaik, ebből kifolyólag nagyságrendi árakat látsz, a pontos ajánlatért vedd igénybe az ingyenes igényfelmérésünket!

Kalandor

Facebook + Instagram
Ft 45
000 / hónap
  • Heti 2 db poszt.
  • Facebook oldal létrehozás
  •  

Pro

5 Account
$ 59
99 Month
  • It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.